Individuele trajecten in coaching en counseling

Corael verzorgt coachtrajecten voor particulieren en bedrijven.
Je merkt in het dagelijks leven dat je regelmatig tegen bepaald gedrag, communicatie- en denkpatronen van jezelf aanloopt. Je komt er alleen niet uit. Wij houden je de spiegel voor en nodigen je uit om op een andere manier naar jezelf en je situatie te kijken.
Dankzij inzicht in oude patronen, kun je kiezen voor een effectievere strategie. Je wordt je bewust van de effecten van jouw manier van communiceren en contact maken. Deze bewustwording opent voor jou de weg naar verandering, waarbij wij je stimuleren te gaan experimenteren en oefenen met nieuw gedrag. In vijf tot tien sessies begeleiden we je op weg naar jouw doel.

Voor bedrijven

Bij coachtrajecten voor organisaties bespreekt de medewerker zijn coachdoelen in een gezamenlijk gesprek met de leidinggevende en de coach. Daarna volgen circa vijf tot tien coachsessies.
Na afloop vindt een evaluatiegesprek plaats over het resultaat met de medewerker, de leidinggevende en de coach. In dit gesprek onderzoeken we gezamenlijk hoe de medewerker in de werkomgeving het nieuw geleerde gedrag kan inzetten en verfijnen en hoe de leiding- gevende deze medewerker hierin kan stimuleren. De medewerker geeft in de gesprekken zelf aan wat hij of zij hierover wil delen. De vertrouwelijkheid van de inhoud van het coachtraject staat bij ons voorop.

Coaching & counseling is buitengewoon zinvol als je:

  • problemen hebt met leidinggeven(-den), samenwerking, relaties
  • het gevoel hebt verkeerd begrepen te worden
  • in een veranderingsproces zit en meer keuzes wilt hebben
  • tegen irritaties en ergernissen aanloopt
  • spanningen en stress ervaart
  • last hebt van onzekerheid, twijfel en angst
  • overbelast bent of slecht `nee` kan zeggen

Kortom:

als je op een andere manier met jezelf en anderen wilt omgaan en je ervoor kiest te investeren in jezelf, ter verbetering van je relaties, je leven, je manier van leiding geven, je coaching of samenwerking. Dus: wanneer je je eigen leven ter hand neemt.

Interessant? Deel