Specialisten in persoonlijke en professionele ontwikkeling!
Internationaal erkende opleiders in TA, Enneagram en NLP

Michael Welsby

Met verdriet hebben we afscheid moeten nemen van een van onze trainers, Michael Welsby. Michael is na een kort ziekbed overleden. Hij werkte bij ons als trainer in de masteropleiding Enneagramtype-interview. Hij was een van de eersten in Nederland die zich met het Enneagram bezig hield en een specialist en inspirator voor menigeen. Ook Piet en Elly heeft hij destijds geïnspireerd. Michael was een kalme, wijze en innemende man. Wij zullen hem erg missen.

Promotie onderzoek naar het gebruik van het Enneagram in bedrijven

Op 26 september is Claudia Hoekx gepromoveerd op haar onderzoek naar het gebruik van het Enneagram in organisaties. Een van de eerste wetenschappelijke onderzoeken naar het gebruik van het Enneagram. Wij zijn bijzonder trots op haar prestaties! Voor haar onderzoek zijn Piet en Elly geïnterviewd en een aantal studenten van Corael.
Nogmaals proficiat Claudia!

Opleidingen weer van start

In de komende maanden gaan weer opleidingen van start. Begin november start de masteropleiding Transactionele Analyse. Een prachtige vervolgstap voor wie TA kent en meer grip wil krijgen op de onderlaag in de communicatie, voor wie zichzelf verder wil ontwikkelen in TA of je begeleidingswerk wilt verdiepen.
Half november start de tweejarige opleiding Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie. Mocht je daarvoor belangstelling hebben laat het ons weten. We geven je graag meer uitleg hierover.

Voor de masteropleiding coachen en counselen met het Enneagram is helaas geen plaats meer.

Vraag de nieuwe trainingsgids 2017/2018 aan!

In de trainingsgids 2017/2018 lees je meer over onze opleidingen, trainingen en informatie over ons aanbod. Je kunt onze trainingsgids 2017/2018 hier downloaden.Wil je hem op papier ontvangen stuur dan een email naar info@corael.nl

IN HET NAJAAR STARTEN WEER VEEL OPLEIDNGEN

 

PRACTITIONER-NIVEAU:

Opleiding Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

Leven en werken vanuit autonomie: Enneagram-, TA- en NLP-practitioner
Deze erkende tweejarige opleiding leidt je op tot practitioner in drie bekende en doeltreffende psychologische stromingen: Enneagram, TA en NLP.
Data: Start Woensdag/donderdaggroep op 21 november 2017.
Meer lezen ….

MASTER-NIVEAU:

Masteropleiding Transactionele Analyse

Professionele communicatie
Wil je jezelf verder ontwikkelen in de Transactionele Analyse (TA) of je begeleidingswerk verdiepen? Wil je leren duiden wat er op detailniveau gebeurt in je communicatie? Met de TA-theorie en -methode kun je de communicatie (transacties) tussen mensen analyseren en miscommunicatie en verwarringen verhelderen. Hierdoor leer je effectiever te communiceren, begeleiden en leidinggeven.
Data: start op 31 oktober 2017. Meer lezen ….

Masteropleiding Enneagramtypeinterview

Zelf mensen begeleiden met Enneagram en TA
Wil je meer leren over het Enneagram en wat precies het onderscheid maakt tussen de verschillende Enneagramtypen? Wil je effectiever mensen begeleiden of een betere samenwerking stimuleren? Of wil je het Enneagramtype kunnen bepalen van je collega, medewerker, cliënt of in werving- en selectiegesprekken over meer tools beschikken. Schrijf je dan in voor de Masteropleiding Enneagramtype-interview.
Data: start op 26 januari 2018. Meer lezen ….

AGENDA Najaar 2017

Klik op de naam voor meer info.

Oktober

Di 31 okt 2017 Masteropleiding Transactionele Analyse

November

Ma 13 nov 2017 De kracht van NLP
Di 21 nov 2017 Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

December

Do 7 dec 2017 Transactionele Analyse 101
Di 12 dec 2017 Introductie Enneagram

Januari 2018

Ma 15 jan 2018 Enneagrampanelavond type 2 en 4
Vr 26 jan 2018 Masteropleiding Enneagramtype-interview
Ma 29 jan 2018 Enneagrampanelavond type 1 en 7
Wo 31 jan 2018 Kennismaking Corael Opleidingen
Wo 31 jan 2018 Organisatieopstellingen in bedrijf

Agenda

Hartelijke groeten,
Piet van Haaster en Elly Voorend

Meer informatie kun je ook vinden op:
www.corael.nl

Corael Opleidingen

Blauwkapelseweg 52
3731 ED De Bilt

T: 030-2200355
E: info@corael.nl
W: www.corael.nl
w: www.enneagramsite.nl
w: www.tasite.nl

Onze trainingen en opleidingen zijn erkend door de European Association for Transactional Analyses (EATA), de International Association for Transactional Analyses (ITAA) en de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).

Corael Opleidingen voldoet aan de kwaliteitscode van het centraal register kort beroepsonderwijs. De code betreft zorgvuldigheid, rechtzekerheid, kenbaarheid, redelijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn wij Registertherapeut BNG® en houden ons aan het tuchtrecht voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg. Wij werken conform de ethische codes van de NVTA, EATA, ITAA en de NVNLP.

Mail dit door naar anderen

Ken je mensen die hier belangstelling voor hebben? Stuur deze mail dan aan hen door.

Sociale media

Volg ons op Twitter: @CoraelDeBilt

Like ons op Facebook: Corael Opleidingen

Linkedin: ben je al lid van de groep (oud) cursisten Corael Opleidingen?

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in de activiteiten van Corael Opleidingen. Mocht je het niet op prijs stellen om emailnieuws van ons te ontvangen, laat het ons dan weten. Dan verwijderen we je uit ons emailadresbestand.