Specialisten in persoonlijke en professionele ontwikkeling!
Internationaal erkende opleiders in TA, Enneagram en NLP

Corael Café met Claudia Hoekx over haar Enneagram promotieonderzoek

Tijdens het Corael Café geeft Claudia Hoekx een lezing over het Enneagram. Zij is vorig jaar gepromoveerd op het Enneagram en bespreekt de belangrijkste thema’s van haar onderzoek. Eerst gaat zij in op hoe er vanuit de wetenschap naar de validiteit van het Enneagrammodel wordt gekeken. Dan bespreekt zij kort het fenomeen dat er nu zes verschillende Enneagrammodellen zijn. Zij gaat dieper in op enkele wezenlijke verschillen tussen het psychologische en spirituele Enneagrammodel. En als er nog tijd en energie over is, dan gaat zij in op hoe coaches die het Enneagram in hun werk toepassen dit model waarderen en welke randvoorwaarden zij voor het gebruik formuleerden.
Corael Café is op 18 september aanvang 19.30 uur. Toegang is gratis. Graag van te voren aanmelden.

De nieuwe online cursus Enneagram is nu verkrijgbaar

Naast de e-learning Effectief communiceren met Transactionele analyse is nu ook de e-learning Enneagram beschikbaar op coraelacademie.nl
In deze online cursus Enneagram krijg je diepgaande kennis over de negen verschillende enneagramtypen, de eigenschappen en het gedrag wat daarbij hoort en daarmee inzicht in jezelf en de ander. Deze kennis helpt jou om effectiever met mensen samen te werken en te leven, om te coachen, te adviseren en leiding te geven. De e-learning is in 2018 genomineerd voor de prestigieuze Europese Comenius Mediaprijs.

Verder lezen...


De cursus is opgedeeld in:
– een algemeen gedeelte met uitleg over het enneagram;
– een test;
– een beschrijving van de negen typen en (heel uniek!) voor elk enneagramtype een uitgebreid videointerview met drie mensen met het zelfde enneagramtype (typeinterview). Elly Voorend spreekt met hen over hoe zij met de typespecifieke thema’s omgaan in hun leven;
– en een reflectie op wat je hebt geleerd.
Coach en trainer Elly Voorend neemt je aan de hand van videocolleges mee door deze e-learning en geeft bij ieder onderdeel een korte uitleg. Door middel van vragen en opdrachten maak je de vertaalslag naar je eigen gedrag.
Geïnteresseerd? Klik dan op de link en start de cursus.

Een stevige basis in Transactionele Analyse leren in 8 dagen

Wat gebeurt er met jou in contact met anderen? Transactionele Analyse is een theorie over de communicatie, over de persoonlijkheid en hoe deze is ontstaan. In 8 dagen verspreid over het jaar leer je in de practitioneropleiding de basisconcepten van Transactionele Analyse. De volgende opleidingsgroep start op 2 oktober 2018. Meer lezen…

Onze nieuwe trainingsgids 2018/2019

Onze nieuwe trainingsgids 2018/2019 is uit. De gids staat vol met opleidingen, trainingen, mogelijkheden voor e-learning en informatie over ons aanbod. Je kunt onze trainingsgids 2018/2019 hier downloaden.
Wil je hem op papier ontvangen stuur dan een e-mail naar info@corael.nl

Heb je vragen over onze trainingen of opleidingen, neem dan gerust contact op met Daphne van ons secretariaat: 030-2200355 of info@corael.nl

Kennismaken met Corael Opleidingen?

Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze trainers voor meer informatie over ons opleidingsaanbod. Mail ons op info@corael.nl

 

AGENDA NAJAAR 2018

Klik op de naam voor meer info.

September

Di 18 sept Corael Café
Wo 19 sept Familieopstellingen (middag)
Vr 21 sept Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Wo 26 sept Organisatieopstellingen in bedrijf
Do 27 sept Werken met Familieopstellingen in individuele begeleiding

Oktober

Di 2 okt Practitioneropleiding Transactionele Analyse
Do 4 okt Transactionele Analyse 101
Do 11 okt Kopstudie Gecertificeerd Transactioneel Analist (CTA)
Wo 17 okt De kracht van NLP

November

Vr 2 nov Masteropleiding Counseling & coaching | Enneagram en TA
Di 6 nov Masteropleiding Transactionele Analyse
Di 20 nov Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Di 27 nov Transactionele Analyse 101

December

Ma 10 dec Introductie Enneagram

 

Agenda

 

Hartelijke groeten,
Piet van Haaster en Elly Voorend

Meer informatie kun je ook vinden op:
www.corael.nl

Corael Opleidingen

Blauwkapelseweg 52
3731 ED De Bilt

T: 030-2200355
E: info@corael.nl
W: www.corael.nl
w: www.enneagramsite.nl
w: www.tasite.nl

Onze trainingen en opleidingen zijn erkend door de European Association for Transactional Analyses (EATA), de International Association for Transactional Analyses (ITAA) en de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).

Corael Opleidingen voldoet aan de kwaliteitscode van het centraal register kort beroepsonderwijs. De code betreft zorgvuldigheid, rechtszekerheid, kenbaarheid, redelijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn wij Registertherapeut BNG® en houden ons aan het tuchtrecht voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg. Wij werken conform de ethische codes van de NVTA, EATA, ITAA en de NVNLP.

Mail dit door naar anderen

Ken je mensen die hier belangstelling voor hebben? Stuur deze mail dan gerust aan hen door.

Sociale media

Volg ons op Twitter: @CoraelDeBilt

Like ons op Facebook: Corael Opleidingen

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in de activiteiten van Corael Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Mocht je het niet op prijs stellen om onze nieuwsbrief via email of de trainingsgids via post van ons te ontvangen, laat het ons dan weten. Wil je in je bericht dan een van de volgende drie opties aangeven:

  1. ik wil dat mijn gegevens uit het adresbestand van Corael worden verwijderen. In dat geval krijg je geen mail of trainingsgids meer per post van ons toegestuurd.
  2. Ik wil geen mails, maar wel de trainingsgids op papier ontvangen.
  3. Ik wil geen post meer op papier, maar wel het emailnieuws blijven ontvangen.  Dan verwerken we dit in ons emailadresbestand.

Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring.