Specialisten in persoonlijke en professionele ontwikkeling!
Internationaal erkende opleiders in TA, Enneagram en NLP

Daar is hij dan! Onze nieuwe boek is uit: Handboek Enneagramtypeinterview

Elly Voorend en Piet van Haaster hebben een praktische handleiding geschreven om mensen te helpen in het onderzoek naar hun enneagramtype.

Iemands type vaststellen vraagt veel kennis en ervaring in het enneagram. Dit boek is een uitstekend hulpmiddel daarbij. Niet alleen worden concrete vragen beschreven om het type te bepalen, ook wordt hierbij uitleg gegeven waaróm deze vragen gesteld worden. Dit geeft het boek een verrassende diepgang. Daarnaast worden ook de overeenkomsten en verschillen tussen de verschillende typen helder beschreven waardoor het typeren eenvoudiger wordt.

Dit boek is geschreven voor iedereen die mensen wil begeleiden in hun onderzoek naar hun enneagramtype, maar ook voor diegenen die zelf een beter zicht willen krijgen op zijn/haar eigen enneagramtype.

Boekpresentatie 19 september van 19.30 tot 22.00 uur

Met veel TROTS presenteren wij ons nieuwe boek op 19 september tijdens het Corael Café van 19.30 uur tot 22.00 uur. Vier je met ons mee? De avond is vrij toegankelijk. Wij zorgen voor drankjes en hapjes. Graag van te voren aanmelden via deze link.

Het Handboek Enneagramtype-interview is vanaf 19 september beschikbaar bij Corael en in de boekhandel. Kosten: € 34,90
Bestel je het boek vóór 19 september, dan betaal je € 29,90 exclusief verzendkosten.
Op de avond van het Corael Café betaal je € 25,- (één exemplaar per persoon)

Enneagramsite vernieuwd


De afgelopen jaren hebben bijna 10.000 mensen die enneagramtest gedaan op enneagramsite.nl. Een mooie reden om hem een keer te vernieuwen en te actualiseren. Vanaf vandaag is hij online. Kijk op www.enneagramsite.nl

Nieuw op de site is de verschillentest. Mensen twijfelen soms: ‘ik herken me in 2 typen, welke past nu het meest bij me?’

De site biedt de mogelijkheid om een abonnement te nemen op de verschillentest. Met dit abonnement kan je zelf en andere onbeperkt uitnodigen om de verschillentest te maken. Een extra hulpmiddel om mensen te ondersteunen in hun zoektocht. Deze verschillentest is uitgebreid beschreven in ons nieuwe Handboek Enneagramtype-interview.

Opleiding Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

Leven en werken vanuit autonomie met de Enneagram-, TA- en NLP-practitioneropleiding
Deze erkende tweejarige opleiding leid je op tot practitioner in drie bekende en doeltreffende psychologische stromingen: Enneagram, TA en NLP.
De opleiding start op:
Vrijdag/zaterdaggroep op 27 september 2019
Doordeweeksedagen-groep op 19 november 2019. Meer lezen ….

Masteropleiding Counseling & Coaching| Enneagram en TA

Zoek je een praktische en diepgaande counseling- en coachopleiding waarmee je de kern raakt en direct zichtbare verandering teweeg kan brengen? De combinatie van Enneagram en TA is uniek in Nederland en bijzonder effectief voor begeleidingswerk.
De opleiding start op 18 oktober 2019. Meer lezen ….

Een stevige basis in Transactionele Analyse leren in 8 dagen

Wat gebeurt er met je in contact met anderen? Transactionele Analyse is een theorie over de communicatie, over de persoonlijkheid en hoe deze is ontstaan. In 8 dagen verspreid over een half jaar leer je in de practitioneropleiding de basisconcepten van Transactionele Analyse. De volgende opleidingsgroep start op 9 oktober 2019. Meer lezen…

Onze nieuwe trainingsgids 2019/2020

Onze nieuwe trainingsgids 2019/2020 is uit. De gids staat vol met opleidingen, trainingen, mogelijkheden voor e-learning en informatie over ons aanbod. Je kunt onze trainingsgids 2019/2020 hier downloaden.
Wil je hem op papier ontvangen stuur dan een e-mail naar info@corael.nl

Heb je vragen over onze trainingen of opleidingen, neem dan gerust contact op met Lisanne van ons secretariaat: 030-2200355 of info@corael.nl

Kennismaken met de trainers en opleidingen van Corael?

Dat kan! Op 9 oktober is er weer een kennismakingsavond. Op deze avond geven we uitleg over onze opleidingen. Ook doen we kleine oefeningen zodat je kennis kan maken met onze werkwijze. Je bent van harte welkom!
Graag van te voren aanmelden. Dat kan tot de aanvang van de kennismakingsavond.
Ben je verhinderd of wil je niet zo lang wachten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek. Mail ons op info@corael.nl of bel in de ochtenden: 030-2200355
Meer lezen …. 

 

AGENDA NAJAAR 2019

Klik op de naam voor meer info.

September

Do 19 sept Corael Café
Vr 27 sept Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

Oktober

Di 1 okt Transactionele Analyse 101
Do 3 okt Werken met Familieopstellingen in individuele begeleiding
Ma 7 okt Kopstudie gecertificeerd Transactioneel Analist CTA
Di 8 okt Familieopstellingen (middag)
Wo 9 okt Kennismaking Corael Opleidingen
Wo 9 okt Practitioneropleiding Transactionele Analyse
Vr 18 okt Masteropleiding Counseling en Coaching | Enneagram en TA
Di 22 okt Masteropleiding Transactionele Analyse

November

Di 19 nov Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

Ma 25 nov De kracht van NLP

December

Ma 2 dec Transactionele Analyse 101

Meer Agenda

 

Hartelijke groeten,
Piet van Haaster en Elly Voorend

Meer informatie kun je ook vinden op:
www.corael.nl

Corael Opleidingen

Blauwkapelseweg 52
3731 ED De Bilt

T: 030-2200355
E: info@corael.nl
W: www.corael.nl
w: www.enneagramsite.nl
w: www.tasite.nl

Onze trainingen en opleidingen zijn erkend door de European Association for Transactional Analyses (EATA), de International Association for Transactional Analyses (ITAA) en de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).

Corael Opleidingen voldoet aan de kwaliteitscode van het centraal register kort beroepsonderwijs. De code betreft zorgvuldigheid, rechtszekerheid, kenbaarheid, redelijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn wij Registertherapeut BNG® en houden ons aan het tuchtrecht voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg. Wij werken conform de ethische codes van de NVTA, EATA, ITAA en de NVNLP.

Mail dit door naar anderen

Ken je mensen die hier belangstelling voor hebben? Stuur deze mail dan gerust aan hen door.

Sociale media

Volg ons op Twitter: @CoraelDeBilt

Like ons op Facebook: Corael Opleidingen

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in de activiteiten van Corael Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Mocht je het niet op prijs stellen om onze nieuwsbrief via email of de trainingsgids via post van ons te ontvangen, laat het ons dan weten. Wil je in je bericht dan een van de volgende drie opties aangeven:

  1. ik wil dat mijn gegevens uit het adresbestand van Corael worden verwijderen. In dat geval krijg je geen mail of trainingsgids meer per post van ons toegestuurd.
  2. Ik wil geen mails, maar wel de trainingsgids op papier ontvangen.
  3. Ik wil geen post meer op papier, maar wel het emailnieuws blijven ontvangen.  Dan verwerken we dit in ons emailadresbestand.

Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring.