Specialisten in persoonlijke en professionele ontwikkeling!
Internationaal erkende opleiders in TA, Enneagram en NLP

Een boeiende lezing van Claudia Hoekx over haar Enneagram promotieonderzoek

Tijdens het Corael Café op 18 september jl. heeft Claudia Hoekx een boeiende lezing gegeven over het enneagram. Ze is gepromoveerd op het enneagram en nam ons mee in de geschiedenis van het enneagram. Ze vertelde ons dat er in de literatuur verschillende modellen voor het enneagram zijn terug te vinden, zoals het psychologische model, het spirituele model, het model van Gurdjieff, het procesmodel en het interreligieus model. Wij werken bij Corael met het psychologische en spirituele model van het enneagram.

Ook blijkt uit haar onderzoek dat het psychologische enneagram model gevalideerd is in de VS met 10 kwantitatieve onderzoeken in de periode van 1983-2013. In deze onderzoeken is vastgesteld dat de 9 verschillende enneagramtypen onderscheidend van elkaar zijn.

Ze sloot af met een uitspraak van Russ Hudson:

‘De studie van het enneagram is de studie van alles dat ons af houdt van onze essentie’

Accreditaties herzien

In het afgelopen jaar is er bij een aantal accreditatie instellingen een nieuwe puntentelling ingevoerd. We hebben onze accreditaties voor de verschillende beroepsverenigingen herzien. Je vind ze op onze website bij de verschillende opleidingen en trainingen.

Masteropleiding Transactionele Analyse start op 6 november 2018

Wil je verder met je persoonlijke én professionele ontwikkeling dan raden we je de masteropleiding Transactionele Analyse aan. Een Boeiende opleiding waarin je Transactionele Analyse diepgaand leert kennen en leert integreren in je werk en leven. Deze opleiding start op 6 november. Meer weten?

Opleiding persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie start op 20 november 2018

Wil je jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen aan de hand van het enneagram, Transactionele Analyse en NLP. Schrijf je dan in voor deze opleiding of maak een afspraak voor een vrijblijvend informatie en kennismakingsgesprek.

De volgende groep in onze tweejarige opleiding start op 20 november. Meer weten?

Onze nieuwe trainingsgids 2018/2019

Onze nieuwe trainingsgids 2018/2019 is uit. De gids staat vol met opleidingen, trainingen, mogelijkheden voor e-learning en informatie over ons aanbod. Je kunt onze trainingsgids 2018/2019 hier downloaden.
Wil je hem op papier ontvangen stuur dan een e-mail naar info@corael.nl

Heb je vragen over onze trainingen of opleidingen, neem dan gerust contact op met Daphne van ons secretariaat: 030-2200355 of info@corael.nl

Kennismaken met Corael Opleidingen?

Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze trainers voor meer informatie over ons opleidingsaanbod. Mail ons op info@corael.nl

 

AGENDA NAJAAR 2018

Klik op de naam voor meer info.

Oktober

Do 11 okt Kopstudie Gecertificeerd Transactioneel Analist (CTA)
Wo 17 okt De kracht van NLP

November

Vr 2 nov Masteropleiding Counseling & coaching | Enneagram en TA
Di 6 nov Masteropleiding Transactionele Analyse
Di 20 nov Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Di 27 nov Transactionele Analyse 101

December

Ma 10 dec Introductie Enneagram

 

Agenda

 

Hartelijke groeten,
Piet van Haaster en Elly Voorend

Meer informatie kun je ook vinden op:
www.corael.nl

Corael Opleidingen

Blauwkapelseweg 52
3731 ED De Bilt

T: 030-2200355
E: info@corael.nl
W: www.corael.nl
w: www.enneagramsite.nl
w: www.tasite.nl

Onze trainingen en opleidingen zijn erkend door de European Association for Transactional Analyses (EATA), de International Association for Transactional Analyses (ITAA) en de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).

Corael Opleidingen voldoet aan de kwaliteitscode van het centraal register kort beroepsonderwijs. De code betreft zorgvuldigheid, rechtszekerheid, kenbaarheid, redelijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn wij Registertherapeut BNG® en houden ons aan het tuchtrecht voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg. Wij werken conform de ethische codes van de NVTA, EATA, ITAA en de NVNLP.

Mail dit door naar anderen

Ken je mensen die hier belangstelling voor hebben? Stuur deze mail dan gerust aan hen door.

Sociale media

Volg ons op Twitter: @CoraelDeBilt

Like ons op Facebook: Corael Opleidingen

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in de activiteiten van Corael Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Mocht je het niet op prijs stellen om onze nieuwsbrief via email of de trainingsgids via post van ons te ontvangen, laat het ons dan weten. Wil je in je bericht dan een van de volgende drie opties aangeven:

  1. ik wil dat mijn gegevens uit het adresbestand van Corael worden verwijderen. In dat geval krijg je geen mail of trainingsgids meer per post van ons toegestuurd.
  2. Ik wil geen mails, maar wel de trainingsgids op papier ontvangen.
  3. Ik wil geen post meer op papier, maar wel het emailnieuws blijven ontvangen.  Dan verwerken we dit in ons emailadresbestand.

Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring.