Ervaringen van deelnemers

Mannenkracht en Leiderschap

 

Johan

Ik pluk de vruchten van de ervaringen

`De mannenworkshop van Corael heeft mij dichter bij mijn innerlijke mannenkracht gebracht. Ik heb leren staan in mijn eigen kracht en ik heb iets moois gedeeld met mannen waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat op deze manier zou doen en ook zou kunnen. De intimiteit en openheid die er in de groep kon ontstaan in twee prachtige dagen heeft mij oprecht verwonderd en innerlijk geheeld. Ik pluk ontzettend de vruchten van de ervaringen die ik heb meegemaakt en doorstaan.`

Erwin

Ik voel nu de wilskracht alles aan te pakken

`De dagen na de workshop heb ik nog steeds een enorme mannen-energie en voel ik een (wils)kracht om alles aan te pakken zoals ik het wil. Geweldig gevoel.`

René

Een recept voor groei

`De kracht van kwetsbaarheid en openhartig zijn, de moed om te ervaren en te benoemen, de ruimte krijgen om te laten zien wat je voelt. Dat alles in een door de trainers gecreëerde veiligheid zorgt voor een ervaring die me lang zal bijblijven en me weer een forse stap verder heeft gebracht. Een recept voor groei!`