Managementcoaching

Spiegelen, bewust worden, leren en ontwikkelen

managementcoachU loopt regelmatig tegen bepaald gedrag, uw communicatie- en denkpatronen of stijl van leidinggeven aan? U komt er alleen niet uit? De managementcoach heeft zelf ruime ervaring met diverse leidinggevende functies en kent daarmee uw positie. Hij is een klankbord, houdt de spiegel voor en nodigt uit om op een andere manier naar uzelf en de situatie te kijken. Dankzij inzicht in oude patronen, kunt u kiezen voor een effectievere strategie. De effecten van uw manier van communiceren en contact maken zorgen voor bewustwording. Dit proces opent de weg naar verandering. In het eerste gesprek kijken we of het klikt en stellen we het coachdoel vast. In vijf tot tien sessies wordt u begeleid naar dit doel.

Voor wie?

Managementcoaching voor lijn-, interim-, projectmanagers of eind-verantwoordelijke managers die willen groeien in hun leiderschap, effectiever leiding willen geven, hun afgesproken resultaten willen halen, willen leren omgaan met de weerstanden die dat oproept of het gevoel hebben `vast` te zitten.Voor managers die op zoek zijn naar een klankbord, iemand die meedenkt, een spiegel voorhoudt, iemand die weet te raken.

Door wie?

Managementcoaching wordt gegeven door Piet van Haaster, die een jarenlange ervaring in het managementvak heeft als interimmanager en begeleider van veranderingsprocessen.

Interessant? Deel