Nieuwe kaft voor Kleine ego’s grote zielen

Afgelopen week is de derde druk verschenen van ons enneagramboek Kleine ego’s, grote zielen.
Studio Jan de Boer heeft voor ons een nieuwe en eigentijdse kaft voor dit boek ontworpen. De inhoud van het boek is niet veranderd.
Vanaf heden verkrijgbaar in de webwinkel van Corael Opleidingen en in de boekhandel.

Kleine ego’s, grote zielen

Negen ego’s blootgelegd met het enneagram

Wie ben ik? Waarom overkomt me dit? Niemand ontkomt eraan af en toe stil te staan bij zichzelf. Door bewustwording van ons enneagramtype, ofwel ons ego, komen we dichter bij onze essentie, bij wie we ten diepste zijn. De wijsheid van het enneagram helpt ons onszelf te herontdekken en accepteren zoals we zijn. Wie zichzelf kent en accepteert, leert met meer plezier, geluk en liefde in leven en werk te staan.

Kleine ego’s, grote zielen is geschreven voor iedereen die in psychologie is geïnteresseerd. Het is een vanuit de praktijk geschreven boek en biedt een toegankelijk, helder en genuanceerd overzicht van de negen enneagramtypen. Daarnaast besteden de schrijvers aandacht aan de verschillen tussen introverte en extraverte typen, waardoor variaties binnen elk enneagramtype duidelijk worden en het makkelijker wordt om jezelf te herkennen in een enneagramtype. Dat maakt Kleine ego’s, grote zielen een onmisbare toevoeging aan al bestaande literatuur over het enneagram.