We zijn in de prijzen gevallen voor de prestigieuze Comenius Mediaprijs!

24 juni 2018

Een nominatie en een medaille! In Berlijn vond afgelopen donderdag de prijsuitreiking plaats voor de Europese Comenius mediaprijs. Een prijs voor innovatieve onderwijsmedia. Corael Opleidingen heeft voor de Enneagram e-learning een nominatie ontvangen voor deze mediaprijs. Deze e-learning hebben wij onlangs in samenwerking met Teachers in Media uitgebracht. En we hebben de Comenius Mediaprijs (de medaille) gewonnen voor de technische omgeving (Teacherschannel) waarin onze e-learning te volgen is.

Op de foto: Malou Captijn en Koen Stellaard in Berlijn met de nominatie voor de Enneagram e-learning.

Wat is de Comenius Mediaprijs?

Het Gesellschaft für Pädagogik, Information und Medien (GPI) is een wetenschappelijke vereniging voor multimedia, onderwijstechnologie en media-didactiek en bekroonde afgelopen week de 23ste Comenius EduMedia-prijzen voor unieke digitale onderwijsmedia (comenius-award.de). Met de toekenning van de Comenius Prijzen bevordert het GPI educatieve, inhoudelijke en creatieve digitale educatieve media.

De nieuwe online cursus Enneagram is nu verkrijgbaar

Naast de e-learning Effectief communiceren met Transactionele analyse is nu ook de e-learning Enneagram beschikbaar op coraelacademie.nl
In deze online cursus Enneagram krijg je diepgaande kennis over de negen verschillende enneagramtypen, de eigenschappen en het gedrag wat daarbij hoort en daarmee inzicht in jezelf en de ander. Deze kennis helpt jou om effectiever met mensen samen te werken en te leven, om te coachen, te adviseren en leiding te geven.

De cursus is opgedeeld in:

    • een algemeen gedeelte met uitleg over het enneagram;
    • een test;
    • een beschrijving van de negen typen en (heel uniek!) voor elk enneagramtype een uitgebreid videointerview met drie mensen met het zelfde enneagramtype (typeinterview). Elly Voorend spreekt met hen over hoe zij met de typespecifieke thema’s omgaan in hun leven;
    • en een reflectie op wat je hebt geleerd.

Coach en trainer Elly Voorend neemt je aan de hand van videocolleges mee door deze e-learning en geeft bij ieder onderdeel een korte uitleg. Door middel van vragen en opdrachten maak je de vertaalslag naar je eigen gedrag.
Geïnteresseerd? Klik dan op de link en start de cursus.