Steven Cornelissen

Senior Loopbaanadviseur

Persoonlijk verhaal

Steven (1964) werkt als co-trainer bij Corael Opleidingen ondermeer in de tweejarige opleiding Persoonlijke Ontwikkeling en Professionele Communicatie.

Vanaf 2003 werkt hij als Senior Loopbaanadviseur, Enneagramcoach en Arbeidsmediator in zijn eigen praktijk en is daarnaast werkzaam voor verschillende organisaties en instanties zoals de Gemeente Ede waar hij zowel individuele (loopbaan)coaching als teamcoaching en intervisie verzorgt. Omgaan met transities in werk en persoonlijk leven, werken vanuit autonomie en bezieling om daarmee werkelijk betekenis te geven aan je persoonlijk leven, zijn thema’s waar hij veel mee werkt. Tevens is hij Mindfulnesstrainer voor organisaties en geeft hij trainingen die gericht zijn op het omgaan met stress en veranderingen.
Hij laat zich in zijn werk inspireren door het werk van Thich Nhat Hanh en Jon Kabat-Zinn.

Steven is opgeleid binnen Corael Opleidingen en heeft naast de Masteropleiding TA, de opleiding gevolgd voor Familie- en organisatieopstellingen en de Masteropleiding Counseling en Coaching met Enneagram en TA. Hij is momenteel bezig voor het internationale TA examen (CTA).

Steven woont samen met Johann in Zeist en heeft 2 studerende dochters. In zijn vrije tijd is hij een enthousiast zeiler en groot muziekliefhebber.

Onze trainingsgids 2021-2022

Wilt u onze trainingsgids 2021-2022 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.