Training Leiderschap en groepsdynamica

Leiderschap en groepsdynamica

Vanuit TA perspectief

Organisaties zijn complexe, dynamische systemen waarin mensen het soms moeilijk vinden om betekenis te geven aan spannende, confronterende of nieuwe ervaringen. Verbinding van individu met de organisatiedoelen en tussen teamleden onderling helpt daarbij en motiveert teamleden. In deze training onderzoeken we hoe leiderschap daar invloed op heeft en autonomie en menselijke zingeving kan bevorderen. Dit vraagt inzicht in (leiderschaps)interacties. Interacties en groepsdynamische patronen kunnen met TA doelgericht ontrafeld worden. Je leert terugkerende groepsdynamische patronen herkennen en hanteren. Je gaat praktisch aan de slag met oefeningen en eigen casussen zodat je zelf doelgerichte procesinterventies in organisaties en teams kunt maken.
Deze training is een kennismaking met de TA-kijk op organisaties en leiderschap.

Voor wie?

Voor iedereen die kennis wil maken met het gebruik van TA principes in groepen en organisaties. Er is geen specifieke voorkennis van TA noodzakelijk.
Deelnemers aan deze training komen uit alle sectoren, waar mensen streven naar professionele autonomie en met anderen samenwerken, anderen mensen begeleiden of coachend leidinggeven.

Tijdsinvestering

De studiebelasting voor het volgen van de lessen bedraagt 12 uur.

 

Start Data / Bijzonderheden Trainers Prijs Inschrijven
16-04-20 16 en 17 april 2020

10.00 - 17.00 uur
Tin Vanderhoeven 420,- Schrijf in
Optie nemen


Interessant? Deel