Leiderschap en groepsdynamica

Vanuit TA perspectief

Organisaties zijn complexe, dynamische systemen waarin mensen het soms moeilijk vinden om betekenis te geven aan spannende, confronterende of nieuwe ervaringen. Verbinding van individu met de organisatiedoelen en tussen teamleden onderling helpt daarbij en motiveert teamleden. In deze training onderzoeken we hoe leiderschap daar invloed op heeft en autonomie en menselijke zingeving kan bevorderen. Dit vraagt inzicht in (leiderschaps)interacties. Interacties en groepsdynamische patronen kunnen met TA doelgericht ontrafeld worden. Je leert terugkerende groepsdynamische patronen herkennen en hanteren. Je gaat praktisch aan de slag met oefeningen en eigen casussen zodat je zelf doelgerichte procesinterventies in organisaties en teams kunt maken.
Deze training is een kennismaking met de TA-kijk op organisaties en leiderschap.

Voor wie?

Voor iedereen die kennis wil maken met het gebruik van TA principes in groepen en organisaties. Er is geen specifieke voorkennis van TA noodzakelijk.
Deelnemers aan deze training komen uit alle sectoren, waar mensen streven naar professionele autonomie en met anderen samenwerken, anderen mensen begeleiden of coachend leidinggeven.

Tijdsinvestering

De studiebelasting voor het volgen van de lessen bedraagt 12 uur.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd:
– met 12 lesuren van een door EATA/ITAA erkende trainer in Transactionele Analyse (P)TSTA

Brochure downloaden van deze training

Meer informatie vind je in bijgaande brochure:

Startdata

Startdatum
05/11/2021
Data / Bijzonderheden:

5 en 6 november 2021


Extra informatie:

Van 10.00 - 17.00 uur
Prijs:

420,-

Startdatum
14/03/2022
Data / Bijzonderheden:

14 en 15 maart 2022


Extra informatie:

Prijs:

420,-