Handboek Enneagramtype-interview


Elly Voorend en Piet van Haaster hebben een praktische handleiding geschreven om mensen te helpen in het onderzoek naar hun enneagramtype. Maar ook om je eigen type te kunnen bepalen. Tijdens het Corael café geven Piet en Elly een presentatie van hun nieuwe boek.

Iemands type bepalen vraagt kennis en ervaring in het enneagram. Dit boek is een uitstekend hulpmiddel daarbij. Niet alleen worden concrete vragen beschreven om het type te bepalen, ook wordt hierbij uitleg gegeven waaróm deze vragen gesteld worden. Dit geeft het boek een verrassende diepgang.
Ook worden de overeenkomsten en verschillen tussen de verschillende typen helder beschreven waardoor het eenvoudiger wordt om iemands type te bepalen.
Dit boek is geschreven voor iedereen die mensen wil begeleiden in hun onderzoek naar hun enneagramtype, maar ook voor diegenen die zelf een beter zicht willen krijgen op zijn/haar eigen enneagramtype.

Boek bestellen?

Dit boek is te bestellen door ons een email te sturen met je naam en adresgegevens. Het boek en de factuur wordt je dan toegezonden.
Het Handboek Enneagramtypeinterview is te koop bij Corael en in de boekhandel. Kosten: € 34,90 exclusief verzendkosten


Interessant? Deel