Elly Voorend

TSTA (C), CET

Persoonlijk verhaal

Elly Voorend (1959) is directeur en mede-oprichter van Corael Opleidingen. Ze is al meer dan 30 jaar trainer, therapeut en begeleider van persoonlijke leerprocessen en groepsontwikkeling. Binnen Corael geeft zij diverse trainingen, opleidingen, individuele therapie en echtpaarbegeleiding.

Elly is psychotherapeutisch opgeleid, internationaal gecertificeerd Enneagramtrainer (CET), internationaal gecertificeerd opleider in de Transactionele Analyse (TSTA) – erkend door de internationale Transactionele Analyse organisatie ITAA en EATA -, gecertificeerd NLP master practitioner en master in trauma/autonomieopstellingen. Zij is medeauteur van het Enneagramboek `Kleine ego`s, grote zielen – Negen ego`s blootgelegd met het Enneagram` en het ‘Handboek Enneagranmtypeinterview’.

In het Enneagram is zij opgeleid door Helen Palmer & David Daniëls aan de Trifold School for Enneagram studies (Californië) en Don Riso & Russ Hudson (The Enneagram Institute, New York). Zij zijn twee van de meest toonaangevende docenten en ontwikkelaars van het Enneagram in de wereld. Vanuit de spirituele benadering volgt Elly vanaf 2003 de Ridhwanschool (Almaas) in Engeland bij Sandra Maitri, een internationaal spiritueel leider en onder andere auteur van het boek `Spirituele Dimensies van het Enneagram`.

In Transactionele Analyse is Elly onder meer opgeleid door het Algemeen Nederlands Instituut voor Transactionele Analyse, Marijke Arendsen Hein, Piet Weisfelt en Richard Erskine (Institute for Integrative Psychotherapy, Vancouver) en Mark Widdowson.

In familieopstellingen (systemisch werk) volgde zij opleidingen en supervisies bij Bert Hellinger, Wibe Veenbaas en Jan Jacob Stam en in traumaopstellingen bij Franz Ruppert. Ook volgde zij diverse seminars en trainingen onder andere bij Hunter Beaumont, Jacob Schneider, Albrecht Mahr, Heidi Baitinger, Johannes B. Schmidt en Andrea Wandel, Guni Baxa en Daan van Kampenhout.

Daarnaast is zij geschoold in zijnsgeoriënteerde psychotherapie (vanaf 2003 volgt zij de Ridhwanschool (Almaas) in Engeland bij Sandra Maitri), lichaamsgericht werk, relatie- en gezinstherapie, traumawerk (somatic experience en traumaopstellingen), tantra en is zij gecertificeerd mediator. In relatietherapie heeft zij zich geschoold in de ‘EFT methode van Sue Johnson (‘Houd me vast’) en is zij gecertificeerd EFT-basistherapeut.

Geeft les in:

Familieopstellingen Middag
Ruimte voor beweging en heling, één middag[...]
Introductie in het Enneagram
Inzicht in jezelf en anderen, tweedaagse training[...]
Kennismaking Corael Opleidingen
Oriëntatie op persoonlijke en professionele ontwikkeling, één avond[...]
Masterpractitioner Counseling & Coaching | TA en Enneagram
Relationele counseling en coaching, 16 dagen[...]
Mijlpaal 20 jaar Corael Opleidingen!
Kom ook op 7 september naar het grote Corael Feest[...]
Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Enneagram-, TA- en NLP-practitioner, 2 jaar: 16 lesdagen en 6 dagdelen per jaar[...]
Supervisie gericht op coaching en counseling
Supervisie voor begeleiders en coaches in 4 dagdelen per jaar[...]
Transactionele Analyse 101
Inzicht in gedrag en communicatie, tweedaagse training[...]
Webinar Enneagram panelavonden (9 typen in 4 avonden)
Diepgaande kennis over jezelf en anderen, vier avonden[...]
Werken met Familieopstellingen in individuele begeleiding
Ouderboodschappen en impasses doorbreken, krachtbronnen gebruiken, tweedaagse training[...]
Onze trainingsgids 2024-2025

Wilt u onze trainingsgids 2024-2025 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.