Paul Martin Raspe

BTA

Persoonlijk verhaal

Paul Martin (1975) werkt als trainer en co-trainer bij Corael Opleidingen.
Hij heeft vanaf 2013 een eigen praktijk als coach/begeleider voor persoonlijke ontwikkeling, zowel individueel als in groepen (teams). Hij geeft workshops voor de John Blankenstein Foundation (JBF) over diversiteit, inclusief beleid en ‘veilig sportklimaat’ bij (prof-) sportclubs en -bonden en is vertrouwenscontactpersoon namens de JBF. Paul Martin is gecertificeerd in Transactionele Analyse (BTA) en NLP Master Practitioner.

Hij startte met enkele ICT opleidingen en volgde een opleiding aan de Media Academie in Hilversum. Vanaf 1995 werkt hij in de media onder andere als productieleider bij de grote Nederlandse omroepen en tv-productiemaatschappijen. In 2007 startte hij zijn eigen bedrijf van waaruit hij onder andere branchebreed heeft gewerkt als uitvoerend producent voor grote nationale en internationale tv-producties. Enkele hiervan zijn ‘De Nationale Actie voor Azië’, ‘Wie wordt Tarzan?’, ‘Verborgen Verleden’, ‘TatataTaal’, ‘Sta Op Tegen Kanker’ en de internationale Nickelodeon hitserie Hunter Street (de Ludwigs).

Paul Martin is opgeleid bij Corael Opleidingen en heeft na de tweejarige opleiding Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie ook de Masteropleiding Transactionele Analyse, de Masteropleiding Counseling en Coaching, Werken met Familieopstellingen in individuele begeleiding en Leiderschap en groepsdynamica gevolgd. Hij is BTA gecertificeerd in Transactionele Analyse en werkt momenteel aan zijn CTA examen. Ook is Paul Martin opgeleid tot NLP Master Practitioner.

Paul Martin woont in Hilversum. In zijn vrije tijd spreekt hij graag af met vrienden en familie en squast en zwemt hij veel. Hij houdt van bewegen, wandelt en fietst regelmatig in de bosrijke omgeving van ‘t Gooi en Utrecht of is op het strand te vinden. Lezen, muziek luisteren en reizen zijn favoriete bezigheden.

Geeft les in:

De kracht van NLP
Doelgerichter en effectiever communiceren met NLP, driedaagse training[...]
Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Enneagram-, TA- en NLP-practitioner, 2 jaar: 16 lesdagen en 6 dagdelen per jaar[...]
Werken aan je wil
Daadkracht door grenzen en wensen leren aangeven[...]
Onze trainingsgids 2022-2023

Wilt u onze trainingsgids 2022-2023 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.