Paul Martin Raspe

BTA

Persoonlijk verhaal

Paul Martin (1975) werkt als trainer en co-trainer bij Corael Opleidingen.
Hij heeft vanaf 2013 een eigen praktijk als coach/begeleider voor persoonlijke ontwikkeling, zowel individueel als in groepen (teams). Hij is workshopleider bij de John Blankenstein Foundation (JBF) en geeft trainingen over diversiteit, inclusief beleid en ‘veilig sportklimaat’ bij (prof-) sportclubs en -bonden en hij is LVV gecertificeerd vertrouwenscontactpersoon, ook namens de JBF. Paul Martin is gecertificeerd in Transactionele Analyse (BTA) en NLP Master Practitioner.

Hij startte met enkele ICT-opleidingen en volgde een opleiding aan de Media Academie in Hilversum. Vanaf 1995 werkt hij in de media onder andere als uitvoerend producent bij de grote Nederlandse omroepen en tv-productiemaatschappijen. In 2007 startte hij zijn eigen bedrijf van waaruit hij onder andere branche-breed heeft gewerkt voor grote nationale en internationale tv-producties. 

Paul Martin is opgeleid bij Corael Opleidingen en heeft na de tweejarige opleiding Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie ook de Masteropleiding Transactionele Analyse, de Masteropleiding Counseling en Coaching, Werken met Familieopstellingen in individuele begeleiding en Leiderschap en groepsdynamica gevolgd. Hij is BTA gecertificeerd in Transactionele Analyse en werkt momenteel aan zijn CTA-C examen. Ook is Paul Martin opgeleid tot NLP Master Practitioner en gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Geeft les in:

De kracht van NLP
Doelgerichter en effectiever communiceren met NLP, driedaagse training[...]
Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Enneagram-, TA- en NLP-practitioner, 2 jaar: 16 lesdagen en 6 dagdelen per jaar[...]
Werken aan je wil
Daadkracht door grenzen en wensen leren aangeven[...]
Onze trainingsgids 2023-2024

Wilt u onze trainingsgids 2023-2024 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.