Piet van Haaster

MSc TSTA (C)

Persoonlijk verhaal

Piet van Haaster (1959) is directeur en mede-oprichter van Corael Opleidingen. Hij was jarenlang consultant en interimmanager in diverse organisaties en deed daarbij veel ervaring op met veranderingsprocessen in bedrijven. In 2004 richtte hij samen met Elly Voorend Corael Opleidingen op, waar hij naast directeur ook trainer en coach is.

Piet is internationaal gecertificeerd opleider in Transactionele Analyse (TSTA) en internationaal gecertificeerd master NLP trainer. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het Enneagram en Familie- en Organisatieopstellingen. Piet is mede-auteur van het Enneagramboek `Kleine ego `s, grote zielen – Negen ego`s blootgelegd met het Enneagram` en het ‘Handboek Enneagramtype-interview’.

Piet is internationaal gecertificeerd opleider in Transactionele Analyse (TSTA), erkend door de internationale Transactionele Analyse organisaties ITAA en EATA. In de Transactionele Analyse is hij onder andere opgeleid bij Phoenix Opleidingen, Piet Weisfelt en Richard Erskine (Institute for Integrative Psychotherapy, Vancouver), Ken Mellor (Australië) en Marijke Arendsen-Hein.

Piet is opgeleid door David Daniëls van de Trifold School for Enneagram studies (Californië) en Don Riso & Russ Hudson (The Enneagram Institute, New York). Twee van de meest toonaangevende docenten en ontwikkelaars van het Enneagram in de wereld.

Hij is internationaal gecertificeerd als NLP trainer door de NLP University van Robert Dilts en Judtith Delozier (Californië). Hij is NLP master practitioner (Jaap Hollander en Lucas Derks) en heeft de NLP Health Certification Training gevolgd bij Robert Dilts (NLP en gezondheid).

Vanuit de spirituele benadering volgt vanaf 2003 de Ridhwanschool (Almaas) in Engeland bij Sandra Maitri, een internationaal spiritueel leider en onder andere auteur van het boek `Spirituele Dimensies van het Enneagram`.
Opleidingen in Familieopstellingen heeft hij gevolgd bij Galenkamp & Schut, Organisatieopstellingen bij Jan Jacob Stam en traumaopstellingen bij Franz Ruppert en Margriet Wentink. Hij heeft diverse seminars gevolgd bij onder andere Bert Hellinger en Franz Ruppert.
Daarnaast is hij geschoold in zijnsgeoriënteerde psychotherapie, lichaamsgericht werk, tantra, organisatiepathologie en groepsdynamica en heeft hij opleidingen gevolgd in EMDR en coaching.

Geeft les in:

Kennismaking Corael Opleidingen
Oriëntatie op persoonlijke en professionele ontwikkeling, één avond[...]
Masterpractitioner Counseling & Coaching | TA en Enneagram
Relationele counseling en coaching, 16 dagen[...]
Masterpractitioner Transactionele Analyse
Professioneel begeleidingswerk, 16 dagen[...]
Mijlpaal 20 jaar Corael Opleidingen!
Kom ook op 7 september naar het grote Corael Feest[...]
Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie
Enneagram-, TA- en NLP-practitioner, 2 jaar: 16 lesdagen en 6 dagdelen per jaar[...]
Supervisie gericht op coaching en counseling
Supervisie voor begeleiders en coaches in 4 dagdelen per jaar[...]
Supervisieworkshops voor PTSTA’s
2 keer per jaar een tweedaagse supervisieworkshop ter voorbereiding op het TSTA examen[...]
Transactionele Analyse 101
Inzicht in gedrag en communicatie, tweedaagse training[...]
Onze trainingsgids 2024-2025

Wilt u onze trainingsgids 2024-2025 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.