Tin Vanderhoeven

MSc PTSTA

Persoonlijk verhaal

Tin (1968) is een gecertificeerd Transactioneel Analyst in het organisatiewerkveld (PTSTA) en werkt als opleider en supervisor bij Corael Opleidingen. In 2006 startte zij haar zelfstandige praktijk als internationaal trainer, (team-)coach en organisatiebegeleider na een loopbaan als communicatieverantwoordelijke en in-house coach in diverse sectoren. Met haar open en enthousiaste stijl specialiseerde zij zich in teamcoaching, emotionele intelligentie, congruente leiderschapsstijlen en waarderende communicatie.

Na haar coachingopleidingen specialiseerde Tin zich in TA middels opleidingen, Summer Schools en workshops in binnen-en buitenland (Hoeben, Hay, de Graaf, Erskine, Karpman, Steiner, Lee, Widdowson, van Poelje, Barrow, Noriega…). Tin is sedert 2016 ook gecertificeerd in de Temple Index of Functional Fluency©.
Tin is een internationaal gecertificeerde master NLP Trainer & Consultant (Dilts, DeLozier, Smith NLP University Santa Cruz, CA) en volgde diverse opleidingen in het Enneagram (Riso & Hudson, Naranjo, Isaacs, Palmer, Lapid-Bogda, Fauvre, Condon), organisatieopstellingen (Schmidt, Ruppert, Sparrer en Wandel) en Spiral Dynamics (Cowan, Beck, Todorovic). Zij gebruikt ook haar certificaties in TIFF©, MBTI™ Step II en Lumina© Learning om bij te dragen tot een authentieke verbinding tussen individu, overige teamleden en de bredere organisatiecontext. Zij werkt in het Nederlands, Engels en Frans.

Tin is lid van ITAA, EATA, IDTA en sedert 2013 redactielid van het Nederlandstalige TA magazine. Ook zetelt zij als penningmeester in de Vlaamse TA-organisatie VITA.
Zij woont samen met haar partner Frédéric en hun kater Charlie in België en houdt van lezen en reizen.

Geeft les in:

Leiderschap en groepsdynamica
Vanuit TA perspectief, tweedaagse training[...]
Masterpractitioner Transactionele Analyse
Professioneel begeleidingswerk, 16 dagen[...]
Team- en organisatieontwikkeling
De inefficiënte patronen in communicatie, leidinggeven en samenwerking ontdekken, 6 dagen[...]
Transactionele Analyse 101
Inzicht in gedrag en communicatie, tweedaagse training[...]
Onze trainingsgids 2023-2024

Wilt u onze trainingsgids 2023-2024 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.