Individuele coaching en counseling

Merk je dat je soms moeite hebt om de ander te begrijpen of om jezelf duidelijk te maken aan de ander? Dan is individuele coaching iets voor jou.

Je komt er vaak alleen niet uit. Coaching kan je daarbij helpen. De coach van Corael onderzoekt met jou je manier van communiceren en het effect daarvan op de ander. We nodigen je uit om op een andere manier naar jezelf en je situatie te kijken. Je wordt je bewust van oude belemmerende patronen waardoor je beter kunt kiezen voor een meer effectieve manier van communiceren. Deze bewustwording opent voor jou de weg naar verandering, waarbij wij je stimuleren te gaan experimenteren en oefenen met nieuw gedrag. Wij werken vanuit de positieve psychologie, waarbij het heden een belangrijkere rol speelt dan het verleden. We maken gebruik van de meest effectieve psychologische stromingen zoals Transactionele Analyse, het Enneagram,  NLP, Familieopstellingen en lichaamsgericht werk.

In zeven tot tien sessies begeleiden we je op weg naar jouw doel.

Voor bedrijven: zoek je coaching voor je medewerker? 

Bij coaching en coachtrajecten voor organisaties bespreekt de medewerker zijn coachdoelen in een gezamenlijk gesprek met de leidinggevende en de coach. Daarna volgen circa zeven tot tien coachsessies. Na afloop vindt een evaluatiegesprek plaats over het resultaat met de medewerker, de leidinggevende en de coach. In dit gesprek onderzoeken we gezamenlijk hoe de medewerker in de werkomgeving het nieuw geleerde gedrag kan inzetten en verfijnen en hoe de leidinggevende deze medewerker hierin kan stimuleren. De medewerker geeft in de gesprekken zelf aan wat hij of zij hierover wil delen. De vertrouwelijkheid van de inhoud van het coachtraject staat bij ons voorop.

Meer lezen over:
Management coaching
Relatiecoaching
Supervisie

 

Onze trainingsgids 2024-2025

Wilt u onze trainingsgids 2024-2025 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.