Managementcoaching

Spiegelen, bewustworden, leren en ontwikkelen

Heb je regelmatig last van jouw manier van communiceren of je stijl van leidinggeven en wil je dit onderzoeken met een ervaren coach?

De managementcoach van Corael heeft zelf als interimmanager jarenlange ervaring met diverse leidinggevende functies en kan zich daardoor inleven in jouw positie. Hij is een klankbord, houdt de spiegel voor en nodigt uit om op een andere manier naar jezelf en de situatie te kijken. Dankzij inzicht in oude patronen kun je kiezen voor een effectievere strategie. De effecten van jouw manier van communiceren en contact maken zorgen voor bewustwording. Dit proces opent de weg naar verandering. In het eerste gesprek kijken we of het klikt en stellen we het coachdoel vast. In circa vijf tot tien sessies begeleiden we je naar dit doel.

Bert, directeur innovatie van een multinational

‘Door de managementcoaching heb ik beter contact met mezelf en mijn omgeving gekregen. Mijn doelen zijn helder geworden en keuzes maken gaat me nu makkelijker af. Ook heb ik veel beter inzicht in mijn gedrag en het effect daarvan op anderen. Ik reageer nu echt anders naar mijn omgeving en zit veel lekkerder in mijn vel.’
Onze trainingsgids 2024-2025

Wilt u onze trainingsgids 2024-2025 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.