Training Corael Café

Het Corael Café! Avond voor (oud)cursisten en belangstellenden

 

Over Corael Café

Corael Café is een avond voor het opdoen van inspiratie en ontmoeten van mensen. Elk Corael Café heeft een thema. Rond dit thema wordt een lezing of miniworkshop verzorgd door een deskundige op het gebied.
En er is natuurlijk voldoende ruimte om mensen te ontmoeten en bij te praten. Neem gerust je studiegenoten en andere belangstellenden mee. De avond is vrij toegankelijk. We verzoeken je wel om je van te voren via onze website op te geven. Je bent van harte welkom.

Thema Corael Cafe op dinsdag 19 september 2019:
Boekpresentatie Handboek enneagramtype-interview

Elly Voorend en Piet van Haaster hebben een praktische handleiding geschreven om mensen te helpen in het onderzoek naar hun enneagramtype. Maar ook om je eigen type te kunnen bepalen. Tijdens het Corael café geven Piet en Elly een presentatie van hun nieuwe boek.

Iemands type bepalen vraagt kennis en ervaring in het enneagram. Dit boek is een uitstekend hulpmiddel daarbij. Niet alleen worden concrete vragen beschreven om het type te bepalen, ook wordt hierbij uitleg gegeven waaróm deze vragen gesteld worden. Dit geeft het boek een verrassende diepgang.
Ook worden de overeenkomsten en verschillen tussen de verschillende typen helder beschreven waardoor het eenvoudiger wordt om iemands type te bepalen.
Dit boek is geschreven voor iedereen die mensen wil begeleiden in hun onderzoek naar hun enneagramtype, maar ook voor diegenen die zelf een beter zicht willen krijgen op zijn/haar eigen enneagramtype.

Het Handboek Enneagramtypeinterview is vanaf 19 september beschikbaar bij Corael en in de boekhandel. Kosten: € 34,90
Bestel je het boek voor 19 september, dan betaal je € 29,90
Op de avond van het coraelcafé betaal je € 25,- (één exemplaar per persoon)

Start Data / Bijzonderheden Trainers Prijs Inschrijven

Interessant? Deel