Het Corael Café!

Een avond voor (oud)cursisten en belangstellenden

Over Corael Café

Corael Café is een avond voor het opdoen van inspiratie en ontmoeten van mensen. Elk Corael Café heeft een thema. Rond dit thema wordt een lezing of miniworkshop verzorgd door een deskundige op het gebied.
En er is natuurlijk voldoende ruimte om mensen te ontmoeten en bij te praten. Neem gerust je studiegenoten en andere belangstellenden mee. De avond is vrij toegankelijk. Je bent van harte welkom.

Thema volgend Corael Café: Zicht op onbewuste dynamieken tussen volwassene en kind

Loop jij ook weleens als ouder of leraar aan tegen gedrag van een kind, leerling of iemand anders dat je niet helemaal kunt plaatsen? Dan is het waardevol om te weten wat er gebeurt in de communicatie: Hoe communiceer je met elkaar en wat is het effect daarvan op het contact of de ontwikkeling van het kind? Wat gebeurt er in de onderstroom en hoe kan je met TA afstemmen en effectief communiceren en handelen?

Deze workshop tijdens het Corael Café wordt gegeven door Marina Hoos CTA educatie. Als schoolleider raakte ze geïnspireerd om Transactionele Analyse in scholen in te brengen voor onderwijsprofessionals, ouders én voor leerlingen. Ze is vervolgens Transactionele Analyse gaan studeren en heeft nu haar eigen coachings- en trainingsbureau.

Datum: maandag 6 november 2023 om 19.30 uur. Entree: gratis
Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee!
We verzoeken je wel om je van te voren via onze website op te geven.

Startdata

Startdatum

1738

1738

06/11/2023
Data / Bijzonderheden:

6 november 2023


Extra informatie:

Van 19.30 - 22.00 uur
Prijs:

Gratis

Trainers: