Training Corael Café

Het Corael Café! Avond voor (oud)cursisten en belangstellenden

 

Over Corael Café

Corael Café is een avond voor het opdoen van inspiratie en ontmoeten van mensen. Elk Corael Café heeft een thema. Rond dit thema wordt een lezing of miniworkshop verzorgd door een deskundige op het gebied.
En er is natuurlijk voldoende ruimte om mensen te ontmoeten en bij te praten. Neem gerust je studiegenoten en andere belangstellenden mee. De avond is vrij toegankelijk. We verzoeken je wel om je van te voren via onze website op te geven. Je bent van harte welkom.

Thema Corael Cafe op dinsdag 18 september 2018

Tijdens het Corael Café geeft Claudia Hoekx een lezing over het Enneagram. Zij is vorig jaar gepromoveerd op het Enneagram en bespreekt de belangrijkste thema’s van haar onderzoek. Eerst gaat zij in op hoe er vanuit de wetenschap naar de validiteit van het Enneagrammodel wordt gekeken. Dan bespreekt zij kort het fenomeen dat er nu zes verschillende Enneagrammodellen zijn. Zij gaat dieper in op enkele wezenlijke verschillen tussen het psychologische en spirituele Enneagrammodel. En als er nog tijd en energie over is, dan gaat zij in op hoe coaches die het Enneagram in hun werk toepassen dit model waarderen en welke randvoorwaarden zij voor het gebruik formuleerden.

 

Start Data / Bijzonderheden Trainers Prijs Inschrijven

Interessant? Deel