Het Corael Café!

Een avond voor (oud)cursisten en belangstellenden

Over Corael Café

Corael Café is een avond voor het opdoen van inspiratie en ontmoeten van mensen. Elk Corael Café heeft een thema. Rond dit thema wordt een lezing of miniworkshop verzorgd door een deskundige op het gebied.
En er is natuurlijk voldoende ruimte om mensen te ontmoeten en bij te praten. Neem gerust je studiegenoten en andere belangstellenden mee. De avond is vrij toegankelijk. We verzoeken je wel om je van te voren via onze website op te geven. Je bent van harte welkom.

Thema Corael Café: Ontmoeten of ontwarren?

Kijken naar teams met TA door Tin Vanderhoeven PTSTA


Of je nu werkt als groepscounseler, teamcoach of organisatiedeskundige: groepen en teams zijn overal. En daarin gebeurt nogal wat!
In dit Corael Café laten we je graag proeven van een systemische oefening om de teams waarmee jij werkt of deel van bent, te ervaren. We ontdekken vervolgens welke dynamieken kunnen opduiken en welke handvaten TA aanreikt om naast een diepere analyse ook gerichte team-interventies te maken.
Je bent van harte welkom om samen in dit Corael Café te ontdekken hoe TA en een systemische kijk nuttig kunnen zijn in het werken met teams.

Startdata

Startdatum
13/10/2021
Data / Bijzonderheden:

13 oktober 2021


Extra informatie:

Van 19.30 - 22.00 uur
Prijs:

Gratis