Het Corael Café!

Een avond voor (oud)cursisten en belangstellenden

Over Corael Café

Corael Café is een avond voor het opdoen van inspiratie en ontmoeten van mensen. Elk Corael Café heeft een thema. Rond dit thema wordt een lezing of miniworkshop verzorgd door een deskundige op het gebied.
En er is natuurlijk voldoende ruimte om mensen te ontmoeten en bij te praten. Neem gerust je studiegenoten en andere belangstellenden mee. De avond is vrij toegankelijk. We verzoeken je wel om je van te voren via onze website op te geven. Je bent van harte welkom.

Thema Corael Café: Socratisch en filosofisch coachen!

Tijdens het Corael Café geeft Renate Kerkhof een workshop socratisch en filosofisch coachen.

Renate is gespecialiseerd in socratisch en filosofisch coachen.

Je gedachten doen ertoe. Ze bepalen hoe je je gedraagt, hoe je communiceert én hoe je je voelt. Meestal komen en gaan gedachten zonder dat je er echt bij stil staat en betekenis aan geeft. Gelukkig maar, want anders zou je in je dagelijkse leven enorm worden belemmerd. Wanneer je met anderen in gesprek bent of wanneer je zelf een probleem ervaart, is het de moeite waard om wel beter stil te staan bij wat je werkelijk denkt. Welke betekenis en taal geef je aan je gedachten? Hoe denk je eigenlijk over wat je denkt?  In een luchtige en interactieve workshop ontdek je dat je meer kunt denken dan je denkt en hoe je je denkraam kunt verruimen.

Startdata

Startdatum
14/06/2023
Data / Bijzonderheden:

14 juni 2023


Extra informatie:

Van 19.30 - 22.00 uur
Prijs:

Gratis