E-learning Enneagram

Inzicht in jezelf en anderen


In de online cursus ‘Enneagram’ krijg je diepgaande kennis over de negen verschillende enneagramtypen en de eigenschappen en het gedrag wat daarbij hoort. Met de kennis van de verschillende enneagramtypen, krijg je inzicht in jezelf en de ander. Deze kennis helpt jou om effectiever met mensen samen te werken, leven, coachen, adviseren en leidinggeven.

Genomineerd voor de prestigieuze Europese Comenius EduMediaprijs 2018

De e-learning Enneagram heeft officieel de nominatie ontvangen van het Gesellschaft für Pädagogik Information und Medien EV in Berlijn voor bijzondere voorbeelden van onderwijsmedia in 2018.

Inhoud cursus

– een algemeen gedeelte met uitleg over het enneagram;
– een test;
– een beschrijving van de negen typen en (heel uniek!) voor elk enneagramtype een uitgebreid videointerview met drie mensen met het zelfde enneagramtype (typeinterview). Elly Voorend spreekt met hen over hoe zij met de typespecifieke thema’s omgaan in hun leven;
– en een reflectie op wat je hebt geleerd.

Coach en trainer Elly Voorend neemt je aan de hand van videocolleges mee door deze e-learning enneagram en geeft bij ieder onderdeel een korte uitleg. Door middel van vragen en opdrachten maak je de vertaalslag naar je eigen gedrag.

In de cursus zijn voor elk enneagramtype interviews opgenomen met drie mensen van hetzelfde enneagramtype. Elly Voorend spreekt met hen over hoe zij met de typespecifieke thema’s omgaan in hun leven.

Door middel van vragen en opdrachten maak je de vertaalslag naar je eigen gedrag.

Brochure lezen over de E-learning enneagram (in pdf)?

Meer informatie vind je in bijgaande brochure:

Geïnteresseerd

Koop hem in onze winkel: E-learning Enneagram in webwinkel

Onze trainingsgids 2024-2025

Wilt u onze trainingsgids 2024-2025 ontvangen? Onderstaand kan je hem direct downloaden.