Supervisie

Nascholing na opleiding of training

Werk je als begeleider en heb je behoefte aan regelmatige reflectie op je werk? Door middel van supervisie in een kleine groep kun je thema`s onderzoeken, problemen uitwerken, nieuwe inspiratie opdoen of je opgedane kennis actueel houden.Tijdens een supervisiebijeenkomst werk je onder begeleiding aan een thema dat speelt in je werk of leven. Afhankelijk van het ingebrachte thema werk je samen actief aan de verdieping daarvan onder begeleiding van de supervisor. Gewerkt wordt met behulp van Transactionele Analyse, NLP, opstellingen of lichaamsgericht werk en het Enneagram. Je krijgt de ruimte om de interventies naderhand te bespreken, zodat je deze kunt integreren in je werk en/of persoonlijk leven. Individuele aanmelding of aanmelden als groep zijn beide mogelijk.

Voor wie?

Wij geven supervisie aan onder andere coaches, begeleiders, trainers, mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, management of wie zich persoonlijk verder wil ontwikkelen.
Supervisie is speciaal aan te bevelen als nascholing voor mensen die een van onze opleidingen of een vergelijkbare opleiding elders hebben gevolgd en hun kennis actueel willen houden, zich willen blijven ontwikkelen en inspireren. Voorwaarde is de bereidheid jezelf te onderzoeken en dit te delen met anderen.

Accreditatie

De supervisie wordt gegeven door een door EATA/ITAA erkende supervisor (P)TSTA.

Werktijden

De data en werktijden komen we in overleg overeen.

Brochure downloaden van supervisie?

Meer informatie vind je in bijgaande brochure:

Startdata