Supervisie met TA gericht op werk in organisaties

TA Supervisie in 4 dagdelen per jaar

Ben je in TA opleiding of heb je die afgerond en behoefte aan supervisie om je zaag scherp te houden? En werk je in of met organisaties, dan kan je door middel van supervisie in een kleine groep je thema`s onderzoeken, problemen uitwerken, nieuwe inspiratie opdoen,  je opgedane kennis actueel houden of je voorbereiden op een van de TA examens.
De TA supervisor is een erkende supervisor ((P)TSTA) gespeciliseerd in TA en organisaties. Tijdens een supervisiebijeenkomst werk je aan een thema dat speelt in je organisatie of een onderwerp dat je wilt verdiepen. Afhankelijk van het ingebrachte thema werk je samen actief aan de verdieping daarvan.  De interventies kunnen naderhand besproken worden, zodat je deze kunt integreren in je werk en/of persoonlijk leven. Individuele aanmelding of aanmelden als groep zijn beide mogelijk.

Voor wie?

Wij geven supervisie in groepen aan mensen die een TA opleiding volgen of hebben afgerond en in of met organisaties werken.

Ook hebben we supervisiegroepen gericht op de voorbereiding van het CTA examen, de Training Endorsement Workshop en het TSTA examen.

Supervisie is speciaal aan te bevelen als nascholing voor mensen die een van onze opleidingen of een vergelijkbare opleiding elders hebben gevolgd en hun TA kennis actueel willen houden, zich willen blijven ontwikkelen en inspireren. Voorwaarde is de bereidheid jezelf te onderzoeken en dit te delen met anderen.

Accreditatie

De supervisie wordt gegeven door een door EATA/ITAA erkende supervisor (P)TSTA.

Brochure downloaden van supervisie?

Meer informatie over supervisie bij Corael vind je in bijgaande brochure:

 

Startdata

Startdatum

2662

2662

12/09/2024
Data / Bijzonderheden:

TA Supervisie voor mensen die werken in of met organisaties
Gewerkt wordt in een kleine groep
4 middagen op:
Middag 1: 12 september 2024
Middag 2: 21 november 2024
Middag 3: 25 maart 2025
Middag 4: 6 juni 2025


Extra informatie:

Aanvang 13.00 uur. Eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers. We werken 45 min per persoon.
Prijs:
480,-