Supervisie gericht op coaching en counseling

Supervisie voor begeleiders en coaches in 4 dagdelen per jaar

Werk je als begeleider met TA en heb je behoefte aan regelmatige reflectie op je werk? Door middel van supervisie in een kleine groep kun je thema’s onderzoeken, problemen in je begeleidingswerk verkennen, nieuwe inspiratie opdoen of je opgedane kennis actueel houden.

Tijdens een supervisiebijeenkomst werk je onder begeleiding van een erkende TA supervisor ((P)TSTA) aan een thema dat speelt in jouw begeleidingswerk of een onderwerp dat je wilt verdiepen. Afhankelijk van het ingebrachte thema werk je samen actief aan de verdieping daarvan onder begeleiding van de supervisor.  Je krijgt de ruimte om de interventies naderhand te bespreken, zodat je deze kunt integreren in je eigen begeleidingswerk. Individuele aanmelding of aanmelden als groep zijn beide mogelijk.

Voor wie?

Deze supervisie is specifiek bedoeld voor mensen die begeleidingswerk doen, voor coaches, therapeuten en trainers die een TA opleiding hebben gevolgd of nog volgen.

Ook hebben we supervisiegroepen gericht op de voorbereiding van het CTA examen, de Training Endorsement Workshop en het TSTA examen.

Supervisie is speciaal aan te bevelen als nascholing voor mensen die een van onze opleidingen of een vergelijkbare opleiding elders hebben gevolgd en hun kennis actueel willen houden, zich willen blijven ontwikkelen en inspireren. Voorwaarde is de bereidheid jezelf te onderzoeken en dit te delen met anderen.

Accreditatie

De supervisie wordt gegeven door een door EATA/ITAA erkende supervisor (P)TSTA.

Brochure downloaden van supervisie?

Meer informatie over supervisie bij Corael vind je in bijgaande brochure:

 

Startdata

Startdatum

2661

2661

10/09/2024
Data / Bijzonderheden:

Supervisie gericht op coaching en counseling in kleine groep
4 middagen op:
Middag 1: 10 september 2024
Middag 2: 18 november 2024
Middag 3: 14 maart 2025
Middag 4: 19 juni 2025


Extra informatie:

In de middag start 13.00 uur. Eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers. We werken 45 min per persoon.
Prijs:
480,-