Mijlpaal 20 jaar Corael Opleidingen!

We bestaan 20 jaar en daar zijn we trots op! Ooit gestart in de huiskamer met kleine groepjes, genietend van soep en broodjes. Deze oergezellige bijeenkomsten werden groter en groter, er kwam vraag naar meer. Dus zeiden wij, Elly en Piet, op 4 maart 2004 tegen elkaar: ‘We gaan het doen! We beginnen een opleidingsinstituut!’ De passie bleek belangrijker dan de uitvoering, we wisten nog niet waar we aan begonnen…😉
Een maand later was het eerste programmaboekje klaar. Onze buren lazen het op begrijpelijkheid en taalfouten en toen van start!
Zaaltjes huren en mensen zien te bereiken. De huiskamersfeer van toen bleek lastig te vinden, daarom zochten we een eigen plek. Een jaar later zijn we gestart op de locatie waar we nog steeds met veel plezier werken, in een beetje huiskamersfeer, maar nu wel veel groter.
We zijn begonnen met onze tweejarige opleiding Persoonlijke ontwikkeling en Professionele communicatie. En weer kwam er vraag naar meer. Vervolgopleidingen en trainingen werden toegevoegd en stap voor stap zijn we gegroeid naar waar we nu zijn, ondersteund door een krachtig team van 5 competente en gepassioneerde trainers en 4 deskundige en bevlogen medewerkers in de backoffice en ondersteuning. En daar zijn we heel blij mee!😊

En dat willen we graag vieren! Kom ook naar ons Corael Feest op 7 september 2024 van 15.00 uur tot 18.00 uur bij Corael Opleidingen Blauwkapelseweg 52 De Bilt.

Wil je erbij zijn, meld je dan aan via onderstaande inschrijfknop.

Startdata

Startdatum

9308

9308

07/09/2024
Data / Bijzonderheden:

7 september 2024


Extra informatie:

Van 15.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Corael Opleidingen
Blauwkapelseweg 52 De Bilt
Prijs:
gratis